Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomi ulkoistaa Schengen-viisumihakemusten vastaanoton Kosovossa - Suomen suurlähetystö, Pristina : Ajankohtaista

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Pristina

Str. Perandori Justinian No. 111, Pejton
10000 Pristina, Kosovo
Puh. +383 38 737 000, S-posti: sanomat.pri@formin.fi
English | Suomi | Svenska | facebook
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 20.3.2017

Suomi ulkoistaa Schengen-viisumihakemusten vastaanoton Kosovossa

Suomi ulkoistaa viisumihakemusten vastaanoton Pristinassa VFS Globalin ylläpitämään viisumikeskukseen toukokuun 2017 aikana. Ulkoistamisen tavoitteena on helpottaa Schengen-viisumihakemusten jättämistä ja tarjota kattavammat palvelut hakijoille.

Viisumihakemus tulee aina jättää viisumikeskukseen henkilökohtaisesti. Suomen Pristinan suurlähetystö käsittelee jatkossakin kaikki viisumihakemukset ja tekee niihin päätökset. Viisumikeskukseen voi toimittaa vain Schengen-viisumihakemuksia. Oleskelulupa- ja passihakemukset hoidetaan edelleen suurlähetystössä.

Suurlähetystöön ei voi varata tällä hetkellä uutta viisumiaikaa. Lähetystö hoitaa maalis-toukokuulle jo sovitut viisuminhakijat, kesä-heinäkuulle tehdyt ajanvaraukset siirretään VFS Globalin viisumikeskukseen. Tästä tiedotetaan ajan varanneille henkilökohtaisesti.

VFS Globalin viisumikeskuksen uudet verkkosivut aukeavat kevään 2017 aikana ja siitä tiedotetaan myöhemmin. Verkkosivuilta tulevat löytymään viisumikeskuksen osoitetiedot, keskuksen ja puhelinpalvelun aukioloajat, hinnasto sekä lisätietoa Schengen-viisumin hakemisesta.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 21.3.2017


© Suomen suurlähetystö, Pristina | Tietoa palvelusta | Yhteystiedot